Coneix ecoconsum

Història d'Ecoconsum

Opcions

- Ecoconsum neix als anys 80 agrupant en un principi 3 cooperatives (El Brot de Reus, Germinal de Barcelona, El Rebost de Girona i…), diverses associacions de consumidors i alguns grups de consumidors no legalitzats. Els fundadors comparteixen unes característiques identitàries:

- Ideari cooperatiu (Solidaritat, Intercooperació) - Activitat socioeonòmica (Interna, entre els membres dels diferents grups)

- Activitat social ( Externa, voluntat de incidir en la societat i transformar-la)

- Setembre de 2005, Ecoconsum es legalitza i pren la forma jurídica d’associació. Es redacten i s’aproven en assemblea constituent uns Estatuts amb el nom de Coordinadora Catalana d’Organitzacions de Consumidors de Productes Ecològics, ECOCONSUM. En aquella mateix moment, s’aprova recaptar les primeres quotes i es determinen els socis que en formen part.

- 2006, Ecoconsum avança en el seu disseny organitzatiu. A part de mantenir l’Assemblea com a punt de trobada dels representants de tots els grups, es reforça el treball en comissions; Externes, Informàtica i Compres-Qualitat. Aquestes 3 comissions passen a tenir un coordinador que en dinamitza el treball i les reunions, i alhora es crea una llista de correu exclusiu per cadascuna d’elles.

separador

logo ecoconsumseparaciocontacte ecoconsumseparacio

Segueix-nos a les xarxes:

facebookflickr
separacioTot està per fer i tot és possible!

Copyleft Ecoconsum 2011,
disenyat per Oriol, desenvolupament web per Projecte Ictineo